Blog

Tineretului City

Achizitia unui apartament reprezinta un moment de maxima importanta pentru fiecare dintre noi

3 pasi necesari achizitionarii unui apartament in ansamblul Tineretului City

apartamente tineretului
Viziteaza Tineretului City!
Pasul 1. CONSULTATI SCHITELE SI SELECTATI APARTAMENTUL DORIT - Complexul imobiliar Tineretului City este compus din garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere. Pentru a viziona schitele acestora va trebui sa accesati www.tineretuluicity.ro/planuri.html si sa selectati etajul dorit, de la mezanin pana la etajul 10.


Unde sa-mi cumpar un apartament nou in Bucuresti?

apartamente tineretului
Viziteaza Tineretului City!
Tineretului City este un proiect imobiliar dezvoltat în sectorul 4 din Bucuresti, în zona Vacaresti – Tineretului, format din 148 de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere dispuse in cadrul unui bloc nou cu regim de inaltime S1+S2+P+M+10 etaje. Tineretului City a fost conceput pentru a raspunde tututor exigentelor in domeniul imobiliar actual, reusind sa imbine atat nevoia de spatiu si confort, cat si nevoia de siguranta si functionalitate.


La ce trebuie sa fim atenti cand cumparam un apartament

garsoniera tineretului
In cazul in care intentionati sa cumparati un apartament, trebuie sa verificati foarte atent câteva detalii inainte de cumparare. Acest articol vine in ajutorul celor care doresc sa-si achizitioneze un apartament pentru a constientiza faptul ca pot evita surprize neplacute daca tin seama de mai multe aspecte importante. De aceea, pentru inceput trebuie sa parcurgeti primii pasi care constau in...


Apartament nou achizitionat prin programul Prima Casa

apartament tineretului
Programul “Prima casa” a fost demarat in anul 2009, datorita dificultatilor cu care se confruntau persoanele fizice la accesarea unui credit destinat achizitionarii unei locuinte. Prin implementarea programului s-au creat conditii avantajoase de cumparare a unei locuinte de catre persoanele fizice eligibile....


Avantajele unui apartamanet nou

apartamente tineretului
Avantajele achizitionarii unui apartament nou in complexul Tineretului City
Achizitia unui apartament reprezinta un moment de maxima importanta pentru fiecare dintre noi. De aceea, atunci cand alegem sa facem acest pas trebuie sa cautam locuinta ideala care sa indeplineasca toate criteriile pe care le consideram necesare, precum amplasamentul, suprafata spatiului de locuit, calitatea finisajelor, spatii verzi, locuri de recreere, vecinatati, centre comerciale, locuri de parcare.


  • © Tineretului City | Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Viral Box