Blog

Tineretului City

Dacă vă doriţi un apartament nou în Bucureşti, complexul imobiliar Tineretului City reprezintă cea mai bună alegere.

Unde sa-mi cumpar un apartament nou in Bucuresti?Viziteaza Tineretului City!

Tineretului City este un proiect imobiliar dezvoltat în sectorul 4 din Bucuresti, în zona Vacaresti – Tineretului, format din 148 de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere dispuse in cadrul unui bloc nou cu regim de inaltime S1+S2+P+M+10 etaje. Tineretului City a fost conceput pentru a raspunde tututor exigentelor in domeniul imobiliar actual, reusind sa imbine atat nevoia de spatiu si confort, cat si nevoia de siguranta si functionalitate.

Pentru cele 148 de apartamente noi, Tineretului City dispune de 184 de locuri de parcare subterane, spatii obligatorii pentru o constructie aflata in apropiere de zona de centru din municipiul Bucuresti.

Spatiile de locuit sunt formate din garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. O garsoniera noua in Tineretului City poate avea intre 32 si 44 mp, dispunand de o camera, bucatarie, baie, hol si balcon. Cel mai mic apartament nou cu 2 camere din Tineretului City are 55 mp, iar cel mai mare apartament cu 2 camere este de 71 mp. Acestea sunt prevazute cu una sau doua bai, precum si cu unul sau doua balcoane, in functie de nevoile locative ale viitorilor proprietari. In cadrul Tineretului City se regasesc doua tipuri de apartamente noi cu 3 camere, unul cu suprafata de 76 mp, iar celalalt de 83 mp. Ambele sunt prevazute cu 2 grupuri sanitare, trei dormitoare, doua holuri, bucatarie si balcon.

Echipa de arhitecti din cadrul Tineretului City a considerat siguranta locativa ca fiind cel mai important criteriu in trasarea planurilor constructiei. De aceea, Tineretului City indeplineste toate standardele de siguranta impuse prin normele europene. Structura de rezistenta este formata din beton armat, diafragme si plansee monolite, iar inchiderile exterioare sunt executate din caramida eficienta.

Un alt aspect care plaseaza Tineretului City in topul blocurilor nou construite din Bucuresti consta in calitatea finisajelor si dotarile de ultima generatie. Astfel, tencuiala se realizeaza pe baza de ipsos- Knauf MP 75, vopsea aplicata fiind superlavabila cu adaos de teflon. Tamplaria este pentacamerala Veka (Germania) cu feronerie Roto (Germania). Pardoselile spatiilor comune sunt din granit sau gresie portelanata. Instalatii electrice au fost concepute pana la 7kw pe apartament, cu circuite si sigurante separate special pentru fiecare consumator mare. De asemenea, imobilul va fi dotat cu lifturi de ultima generatie ultrasilentioase.

01/Apartamente spatioase

02/Pozitionare ideala

03/Spatii verzi

04/Centre comerciale

05/Scoli si gradinite

Un detaliu foarte important consta in posibilitatea viitorilor proprietari in a-si alege tipurile de parchet, gresie si faianta dorite, fara costuri suplimentare. In acest mod, fiecare proprietar isi personalizeaza spatiul de locuit, avand posibilitatea de a-si crea propriu confort.

Pozitionarea Tineretului City este in conformitate cu cerintele unei persoane active, fiind conectat la numeroase mijloacele de transport in comun. Astfel, situat in imediata apropriere a pasajului Mihai Bravu, Tineretului City are acces la statiile RATB liniile 313, 312, 381, 634, precum si la statia de metrou Piata Sudului.

De asemenea, in vecinatatea complexului Tineretului City se afla parcurile Vacaresti si Tineretului, oferind astfel posibilitatea petrecerii timpului liber aproape de casa. Pentru cei mici exista in zona Strandul Copiilor, Oraselul Copiilor, dar si scoli si gradinite care sa faciliteze vizitele cat mai rapide ale parintilor. Pentru shopping sau vizionarea unui film, Tineretului City este amplasat la 5 minute de mers pe jos de mall-ul Sun Plaza.

Pretul pe metru patrat variaza in functie de suprafata utila a fiecarei garsoniere sau apartament, pornind de la 1250 euro/mp + TVA. Aceasta valoare este in concordanta cu rigorile avute in vedere la dezvoltarea imobilului si reflecta calitatea constructiei. In cazul platii cash, rezervarea apartamentului dorit se realizeaza prin acordarea unui avans de 2000 euro, conditie obligatorie pentru demararea executarii finisajelor dorite, urmand ca diferenta sa se achite la semnarea contractului de vanzare-cumparare.

In cazul platii prin programul “Prima Casa” sau prin credit ipotecar, se va plati suma de 1000 euro pentru rezervarea apartamentului. Ulterior, la incheierea antecontractului se va achita restul de avans necesar obtinerii creditului bancar, urmand ca la semnarea contractului banca sa vireze suma ramasa.

Tineretului City nu se doreste a fi doar un alt bloc nou contruit in Bucuresti, ci prin implicarea si atentia la detalii acest proiect este menit sa multumeasca intru totul viitorii proprietari pentru ca acestia sa se simta in noua casa fericiti si multumiti de alegerea facuta. Fie ca aleg o garsoniera, un apartament cu 2 camere sau un apartament cu 3 camere, complexul Tineretului City ofera proprietarilor sai toate elementele necesare unui trai confortabil si modern, in conditii de maxima siguranta.  • © Tineretului City | Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Viral Box