Amplasare

Puncte de interes

Un proiect imobiliar modern trebuie sa tina cont de nevoile familiilor cat si ale tinerilor - acces la mijloacele in comun, spatii verzi si recreere, centre comerciale si nu in ultimul rand scoli si gradinite.

Puncte de interes

TINERETULUI CITY

Conceput sa raspunda tuturor cerintelor in materie de arhitectura si constructie, TINERETULUI CITY este raspunsul la cautarea apartamentului ideal.

In viziunea dezvoltatorilor Tineretului City constructia unui complex rezidential nu trebuie sa tina seama doar de obtinerea unui pret mare pe metrul patrat, ci la mijloc sunt mai multi factori de care trebuie tinut seama cum ar fi locatia, grija pentru constructia imobilulu, atentia la finisaje cat si functionalitatea intregului proiect ca un tot unitar. Un ansamblu rezidential modern trebuie sa tina cont de nevoile tinerelor familii de a avea acces rapid la mijloacele de transport in comun (RATB si Metrou), la parcuri spatii verzi, atat de necesare pentru relaxarea dupa o zi agitata la serviciu, la accesul rapid la diverse centre comerciale, la apropierea de scoli si gradinite.

Situat in imediata vecinatate a celui mai important parc din centrul si sudul capitalei, Parcul Tineretului, ansamblul Tineretului City raspunde tuturor exigentelor privind amplasamentul unei locuinte moderne. Astfel, la nici 100 de metri este situat Parcul Tineretului, in fata imobilului statiile RATB pentru liniile 313, 312, 381, 634, la cateva sute de metri este statia de metrou, vis-a-vis de intrarea ansamblului este amplasat unul dintre cele mai mari malluri din Bucurestiului, Sun Plaza, iar la nici 10 minute de mers cu masina ar fi Liberty Center, Grand Arena, Vitantis si Bucuresti Mall.

Totodata, exista multe puncte de interes pe care va invitam sa le descoperiti singuri in perioada in care veti locui in Tineretului City.


  • © Tineretului City | Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Viral Box