Blog

Tineretului City

3 pasi necesari achitizionarii unui apartament nou in ansamblul Tineretului City

Pasul 1


CONSULTATI SCHITELE SI SELECTATI APARTAMENTUL DORIT

Complexul imobiliar Tineretului City este compus din garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere. Pentru a viziona schitele acestora va trebui sa accesati www.tineretuluicity.ro/planuri.html si sa selectati etajul dorit, de la mezanin pana la etajul 10. Pozitionarea spatiilor locative este identica la fiecare etaj, pe fiecare palier regasindu-se cate patru garsoniere, sapte apartamente cu 2 camere si doua apartamente cu 3 camere.

Dupa ce ati selectat etajul se va deschide o pagina cu pozitionarea apartamentelor pe etajul respectiv. In aceasta fereastra puteti selecta apartamentul dorit printr-un simplu click, urmand a fi prezentata schita acestuia unde puteti observa compartimentarea spatiului interior. Ulterior, puteti consulta lista de preturi la www.tineretuluicity.ro/modalitati-plata.html pentru a agrea conditiile financiare.

In continuare, in functie de nevoile locative, va puteti selecta garsoniera/apartamentul dorit si ne puteti contacta telefonic la 0722.303.477 sau 0722.303.478 pentru a programa o vizionare a acestuia.

01/CONSULTATI PLANURILE

02/VIZIONATI APARTAMENTUL

03/ALEGETI METODA DE PLATA

Pasul 2


VIZIONATI APARTAMENTUL SI SOLICITATI ORICE INFORMATIE

Dupa ce ati efectuat programarea pentru vizionarea apartamentului dorit, va asteptam la adresa complexului Tineretului City din Bucuresti, Calea Vacaresti, nr. 356-358, sector 4, unde va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie in luarea unei decizii privind achizitia acestuia.

Cu ocazia vizionarii, puteti observa stadiul lucrarii si puteti constata calitatea materialelor de constructie si constructia efectiva a cladirii. Aceste detalii constituie un avantaj deoarece aveti posibilitatea sa observati in timp real cum se lucreaza, fapt ce va va convingecu privire la nivelul ridicat de profesionalism al constructorului.

De asemenea, in momentul efectuarii vizionarii va puteti face o parere despre zona in care se afla imobilul, despre facilitatile de transport oferite, despre scolile si gradinitele din zona, despre spatiile verzi existente, precum si despre pozitionarea apartamentului dorit. Toate aceste informatii va sunt utile in luarea deciziei de achizitionare a unui apartament in Tineretului City.

Pasul 3


VIZIONATI APARTAMENTUL SI SOLICITATI ORICE INFORMATIE

In cazul in care ati luat hotararea de a cumpara un apartament sau o garsoniera in Tineretului City, aveti la dispozitie 3 modalitati de plata.

Prima este reprezentata de plata cash. In acest caz, va trebui sa achitati un avans de 2000 euro pentru rezervarea apartamentului dorit, moment in care vor fi demarate lucrarile aferente finisajelor alese de dumneavoastra. La semnarea antecontractului, va trebui sa achitati un procent de 15% din pretul total in care intra si avansul acordat initial. Diferenta de plata se achita la semnarea contractului. Pentru plata cash, oferim o reducere de 50 euro/mp, cu conditia ca plata integrala a apartamentului sa se efectueze in maxim 30 de zile de la data rezervarii apartamentului.

Celelalte doua modalitati de plata consta in Credit ipotecar sau prin programul „Prima Casa”. In ambele cazuri va trebui sa rezervati apartamentul dorit prin achitarea unui avans in valoare de 2000 euro. La semnarea promisiunii de vanzare-cumparare se achita restul de avans ramas in conformitate cu normele impuse de cele doua programe de finantare, urmand ca la semnarea contractului banca sa achite procentul ramas.

Nu va trebui sa depuneti niciun efort suplimentar in procesul de intocmire a dosarului bancar intrucat aceasta responsabilitate va fi in sarcina unui consultant anume desemnat care va va indruma pe intreaga perioada a procedurii de achizitie, informandu-va cu privire la fiecare pas ce trebuie urmat.

In speranta ca datele furnizate va vor oferi o imagine cat mai clara a procedurii de achizitie a unui imobil in complexul Tineretului City, va dorim sa parcurgeti cu incredere si hotarare pasii necesari, iar la sfarsit sa va bucurati de noul spatiu impreuna cu familia si cei dragi.