Blog

Tineretului City

Dacă vă doriţi un apartament nou în Bucureşti, complexul imobiliar Tineretului City reprezintă cea mai bună alegere.

Avantajele achizitionarii unui apartament nou

Achiziţia unui apartament reprezintă un moment de maximă importanţă pentru fiecare dintre noi. De aceea, atunci când alegem să facem acest pas trebuie să căutăm locuinţa ideală care să îndeplinească toate criteriile pe care le considerăm necesare, precum amplasamentul, suprafaţa spaţiului de locuit, calitatea finisajelor, spaţii verzi, locuri de recreere, vecinătăţi, centre comerciale, locuri de parcare.

Complexul Tineretului City, construit la cele mai inalte standarde, cu materiale şi tehnologie de ultima generatie, format din 148 de apartamente, vă oferă toate aceste facilităţi pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi acasă, într-un cămin confortabil, sigur şi modern.

Amplasat în imediata vecinătate a parcului Tineretului si a zonei Mihai Bravu, la o distanţă mică de mallul Sun Plaza, complexul imobiliar excelează la acest capitol. Liniştea oferită de amplasamentul ideal în zona unui spaţiu verde, precum şi poziţionarea foarte bună faţă de centrul Bucureştiului, oferă un avantaj major pe piaţa imobiliară autohtonă.

Din punct de vedere al construcţiei, imobilul îndeplineşte toate standardele impuse prin normele europene în vigoare. Astfel, structura de rezistenţă este formată din beton armat, diafragme şi planşee monolite, închiderile exterioare fiind executate din cărămidă eficientă. Tencuiala este realizată printr-un proces mecanizat pe bază de ipsos (Knauf), iar izolaţia exterioară este special executată pentru a diminua semnificativ pierderea consumului de căldură din apartament. Tâmplăria este pentacamerală Veka (Germania), iar feroneria este Roto (Germania), acestea confirmând tehnologia de vârf folosită în amenajarea locuinţelor.

Spaţiile locative de vânzare din cadrul complexului Tineretului City sunt formate din apartamente cu 3 camere, apartamente cu 2 camere si garsoniere, având suprafeţe optime pentru asigurarea necesarului de spaţiu şi confort. Vă invităm să consultaţi pe site-un nostru, la rubrica “Planuri”, detaliile privind poziţionarea şi forma de alcătuire a apartamentelor. Un aspect important este constituit de prezenţa unui balcon pentru fiecare apartament în parte.

01/Apartamente spatioase

02/Pozitionare ideala

03/Spatii verzi

04/Centre comerciale

05/Scoli si gradinite

Totodată, complexul dispune de 184 de locuri de parcare, acest fapt constituind un criteriu esenţial de confort în condiţiile în care Bucureştiul este un oraş foarte aglomerat din acest punct de vedere.

Un detaliu semnificativ de care trebuie să ţineţi cont în momentul alegerii unui apartament nou, constă în tipul instalaţiilor electrice. În cadrul complexului imobiliar Tineretului City, instalaţiile electrice sunt din cupru, fiind dimensionate la 7kw pentru fiecare apartament, iar circuitele şi siguranţele sunt separate pentru fiecare consumator important.

Dacă vă doriţi un apartament nou în Bucureşti, in zona Mihai Bravu Tineretului, complexul imobiliar Tineretului City reprezintă cea mai bună alegere deoarece întruneşte toate condiţiile asigurării unui trai locativ modern şi confortabil. Apartamentele spaţioase, poziţionarea ideală, spaţiile verzi, existenţa de grădiniţe şi şcoli în apropiere, centrele comerciale din vecinătate, posibilitatea petrecerii timpului liber, toate acestea oferă ocazia ca familia dumneavoastră să se simtă acasă.